Webdesign & ontwikkeling Café de Sigaar

In het gezellige Groningen, op een supermooie plek aan de gracht, vind je De Sigaar

Ontdek hoe REFRESH Café de Sigaar heeft geholpen bij het creëren van een boeiende en gebruiksvriendelijke website die het karakter en de sfeer van het café perfect weerspiegelt. Lees verder om te ontdekken hoe deze succesvolle samenwerking heeft geleid tot een online thuis voor liefhebbers van Café de Sigaar.

Resultaten

We hebben een aantrekkelijk en responsief webdesign gecreëerd dat de bezoekers meteen onderdompelt in de sfeer van Café de Sigaar. Met aantrekkelijke visuele elementen, zoals hoogwaardige foto’s van het interieur en de gerechten, hebben we ervoor gezorgd dat de bezoekers direct een goed beeld krijgen van de unieke ambiance van het café. Daarnaast hebben we gezorgd voor een intuïtieve navigatie en gebruiksvriendelijke functies, zoals het eenvoudig bekijken van de menukaart, om de bezoekers een boeiende online beleving te bieden.

Om ervoor te zorgen dat de website optimaal functioneert, hebben we gezorgd voor snelle laadtijden, een responsief ontwerp voor mobiele apparaten en een naadloze gebruikerservaring op verschillende browsers. We hebben de website geoptimaliseerd voor zoekmachines, zodat Café de Sigaar beter vindbaar is voor potentiële klanten. Daarnaast hebben we integraties gemaakt met Google Maps, zodat bezoekers de mogelijkheid hebben om snel naar het café te navingeren.

Contact opnemen?

Tjerk Pieter helpt je graag! Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Voornaam*
Achternaam
Bedrijfsnaam
Telefoonnummer of e-mail*
Privacyverklaring*
annagroeniafotografie-refreshmarketing 87