Rebranding Etikettendrukkers

Blijven plakken bij klanten?

Ontdek hoe REFRESH een traditioneel etikettendrukkerijbedrijf heeft geholpen bij het transformeren van hun merkidentiteit en het bereiken van nieuwe groeimogelijkheden door middel van een succesvolle rebranding.

Resultaten

Uitdaging

EDNN, een gevestigde naam in de drukkerij-industrie, werd geconfronteerd met diverse uitdagingen, een wissel van het bestuur en een verouderde merkidentiteit. Het bedrijf wilde graag een frisse wind door het bedrijf laten waaien en hun merk opnieuw positioneren om nieuwe klanten aan te trekken en bestaande klanten te behouden. Met als start een nieuwe naam: Etikettendrukkers.

REFRESH ging aan de slag met een uitgebreide strategie om Etikettendrukkers te rebranden en een nieuwe identiteit te creƫren die past bij hun visie en ambities. Dankzij de succesvolle rebranding kon Etikettendrukkers een nieuw hoofdstuk beginnen in hun bedrijfsgroei en zich onderscheiden in de drukkerij-industrie. Met een frisse identiteit en een sterke online aanwezigheid zijn ze goed gepositioneerd voor verdere succesvolle marketinginitiatieven en het behalen van hun groeiambities

Contact opnemen?

Tjerk Pieter helpt je graag! Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Voornaam*
Achternaam
Bedrijfsnaam
Telefoonnummer of e-mail*
Privacyverklaring*
annagroeniafotografie-refreshmarketing 87